Stadsappartement Amsterdam Zuid

Luxe Appartement
Amsterdam-Zuid

Het ontwerp voor dit appartement in Amsterdam-Zuid moest rust, maar ook warmte uitstralen. Het appartement bevindt zich in een karakteristiek pand met veel klassieke details. Een aantal van deze details, zoals de schuifdeuren, lambrisering en openhaard, moesten behouden blijven. Om deze details hebben we het ontwerp gemaakt.

 

Bij het samenstellen van het interieur hebben wij zorgvuldig gezocht naar de beste materialen. Zo is er een handgemaakte Zwiterse eikenhouten vloer gelegd, die zorgt voor een luxe, ontspannen uitstraling. Om het geheel te complementeren is er gekozen voor zitmeubelen van Bielefelder Werkstätten, KFF en Vibieffe.

 

Om optimaal gebruik te maken van de ruimte is er gekozen voor op maat gemaakte garderobekasten met ingebouwde verlichting, soft close en luxe accessoires. Om het geheel af te maken is er gebruik gemaakt van behang van Élitis en verlichting van Catellani & Smith.

 

Het gehele project is door Gescher & Kemper turn-key opgeleverd.

Luxe houtsoorten

Voor dit project is er gebruik gemaakt van verscheiden luxe houtsoorten. Zo is de vloer vervaardigd uit eikenhout en zijn er meerdere kasten meubels afgewerkt met notenhout. 

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Laat je inspireren

Bekijk meer projecten

We starten graag met een kennismakingsgesprek.

Elk ontwerp dat we bij Gescher & Kemper maken is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk dat er een ontwerp ontstaat dat aansluit bij uw wensen en situatie. Bij het ontwerpen houden we met een groot aantal zaken rekening. Daarom starten wij altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek om te bepalen welke functionaliteiten en stijlen we gaan toepassen.