Luxe Villa Aerdenhout

Luxe villa
Aerdenhout

Gesitueerd in een groene omgeving nabij Haarlem, vindt u een villa waarbij elk onderdeel pure luxe uitstraalt. Voor het ontwerp hebben wij gekozen voor een exclusieve mondaine sfeer. Door Raymond Slecht werden de mooiste materialen en meubelstukken geselecteerd.

 

Naast luxe moest het geheel ook veel warmte uitstralen. Om dit te bereiken is er gekozen voor een prachtige openhaard met een natuurstenen schouw, donkere marmersoorten en warme houtsoorten.

 

Naast uitstraling is er ook gekozen voor comfort en gemak. Zo is er een systeem geïnstalleerd waardoor de velvet gordijnen en de verlichting elektrisch bediend kunnen worden vanaf een smartphone.

 

Om het geheel nog meer uitstraling te geven is er gekozen voor lederen behang en handgemaakte verlichting uit Itali├ź.

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Laat Je Inspireren

Bekijk meer projecten

We starten graag met een kennismakingsgesprek.

Elk ontwerp dat we bij Gescher & Kemper maken is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk dat er een ontwerp ontstaat dat aansluit bij uw wensen en situatie. Bij het ontwerpen houden we met een groot aantal zaken rekening. Daarom starten wij altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek om te bepalen welke functionaliteiten en stijlen we gaan toepassen.