Over ons

Gescher & Kemper is een interieurzaak met een rijke historie

Het bedrijf werd opgericht in 1717 en het vakmanschap is van generatie op generatie doorgegeven. In onze showroom van 450 m2 op slechts enkele minuten van de Zuidas in Amsterdam, laten wij u graag het beste zien van de meer dan 300 kwaliteitsmerken die wij in huis hebben. Van oudsher staat Gescher & Kemper voor een interieur dat past bij uw persoonlijkheid. Wij vinden dat daar een goed interieuradvies bij hoort, maar ook een uitstekende service.

Wie we zijn

Gescher & Kemper werd in 1717 opgericht door de heren Gescher en Kemper. Al snel volgden er meerdere winkels in Amsterdam, Arnhem, Den Haag en Rotterdam. Inmiddels is de vestiging in Amsterdam als laatste overgebleven en sinds 1990 is de winkel eigendom van interieurontwerper Raymond Slecht.

Raymond kreeg het vak met de paplepel ingegoten en groeide op boven de meubelzaak van zijn ouders. Hij ging op jonge leeftijd aan de slag bij Gescher & Kemper als stagiair en nam een aantal jaar later de Interieurzaak in Amsterdam over.

Na de overname ontwikkelde Gescher & Kemper meer een eigen stijl. Er werd inspiratie opgedaan in Italiƫ, Frankrijk, Duitsland en vele andere landen.

De interieurzaak die ooit bekend stond als klassiek, is vandaag de dag veel meer een uitgebalanceerde mix van Modern, Contemporain, Ethnic Chic en Classic Authentic. Maak kennis met de nieuwe Gescher & Kemper!

Wat we doen

Gescher & Kemper biedt oplossingen voor het gehele interieur. Door samen te werken met vakmensen uit de branche, bieden wij een one-stop-shop voor uw woning, vakantiehuis of huurobject. Hierbij coƶrdineren onze ervaren interieuradviseurs en decorateurs het hele proces van het ontwerp, vast meubilair, verlichting, styling, los meubilair, stoffering tot de uitvoering en oplevering van uw woning.