Partnerprogamma

Projectmanagement

Kopers en huurders verwachten tegenwoordig steeds meer luxe in een recent opgeleverde woning. Dit maakt projectontwikkeling dan ook steeds uitdagender. Om projectontwikkelaars te ontzorgen biedt Gescher & Kemper een partnerprogramma voor Makelaars, projectontwikkelaars en vastgoedontwikkelaars. Binnen dit programma wordt er een concept gevormd, waarbij wij desgewenst adviseren over de indeling van de ruimte, de materiaalkeuze, stoffering, interieur inrichting en tevens de styling. Daarnaast werken wij samen met onze partners ook concepten uit inclusief keukens en badkamers.

Bent u als projectontwikkelaar of makelaar opzoek naar een betrouwbare partner die u werk uit handen neemt?

Business to business

Wij werken graag en vaak samen met zelfstandige stylisten en architecten. In onze winkel krijgt u altijd een warm welkom samen met uw klant, maar u blijft altijd het belangrijkste contact voor de klant.

Gescher & Kemper staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Daarbij specialiseren wij ons in het leveren van textiel, vloeren, high-end meubelen, verlichting en wanddecoratie. Gescher & Kemper installeert en levert door heel Nederland, maar ook buitenlandse projecten behoren tot de mogelijkheden. Wij zorgen er altijd voor dat u zich kunt focussen op de business en wij regelen de (internationale) verzending.

We bespreken graag vooraf de mogelijkheden.