Over interieurwinkel De Jonge, Gescher & Kemper

De Jonge, Gescher & Kemper is een Interieurwinkel gevestigd in Amsterdam. De winkel is de laatst overgebleven uit de eeuwenoude keten aan interieurwinkels, die in 1884 opgericht werd door de heren Gescher & Kemper. Van oudsher staat De Jonge, Gescher & Kemper voor een interieur dat past bij uw persoonlijkheid. Wij vinden dat daar goede service bij hoort, maar ook een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw eigen huis en onze interieur stylisten denken dan ook altijd met u mee. Voordat u nieuw meubilair, behang of vloeren bij ons aanschaft wordt u uitstekend geïnformeerd door één van onze medewerkers. Waar nodig, plannen wij een afspraak in bij u thuis om een nog beter beeld te scheppen van uw behoeften.

Wij verdiepen ons dan ook zoveel mogelijk in de wensen en eigenschappen van de klant. Om een advies te maken dat zoveel mogelijk bij uw persoonlijkheid past, nodigen wij u dan ook graag uit voor een afspraak in de showroom.

De Jonge, Gescher & Kemper verzorgt volledige wooninrichtingen. Ontwerpen, meubels, gordijnen, (her)stofferen, verlichting, wandafwerking en zonwering. Wij doen het allemaal.

Daarnaast kunt u een deel van ons assortiment bestellen via onze interieur webwinkel, denk hierbij aan accessoires, stoelen, banken, tafels en lampen van exclusieve interieur merken.

Tot ziens in onze interieurwinkel in Amsterdam Buitenveldert!

Interieurwinkel Amsterdam ook voor complete inrichtingen

Gevestigd in Amsterdam Buitenveldert, is De Jonge, Gescher & Kemper al jaren een gevestigde naam. Naast het feit dat wij meubilair, behang en stoffen uit het hoogste segment verkopen, kunt u ook bij ons terecht voor complete inrichtingen. Van het uittekenen van uw wensen tot het plaatsen van uw keuken, onze interieur ontwerpers helpen u tijdens het hele proces. Dit alles onder leiding van interior designer Raymond Slecht, die met zijn ruime ervaring en passie voor het vak altijd gaat voor het beste eindresultaat.

Kom vrijblijvend langs in onze winkel aan de Buitenveldertselaan 118 of maak telefonisch een afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Raymond Slecht in De Jonge, Gescher & Kemper | Interieurwinkel Amsterdam