PLATTEGROND & MOODBOARD

Geef ons de afmetingen van uw woning en wij tekenen voor u een gedetailleerde plattegrond op schaal. De combinatie hiervan met een moodboard met daarop stoffen, kleuren, stijlen en vormen geeft alvast een waardevolle impressie van het eindresultaat. Wij komen ook graag op de locatie zelf een kijkje nemen, om een goede indruk te krijgen van de ruimtelijkheid, de lichtinval en de ‘look and feel’. Wij werken voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

KLEURENPLAN MAKEN

Gescher & Kemper is gespecialiseerd in het combineren van interieur kleuren. Door vele jaren ervaring kunnen wij kleuren in een ruimte optimaal op elkaar afstemmen. Binnen het kleurplan houden wij rekening met lichtinval en eventuele beperkingen, zoals kleine ramen of lengte ten opzichte van de breedte. Dit doen wij zowel voor uw wanden, plafonds,  vloeren als voor uw meubelen.

BEHANG & WANDAFWERKING

Na de jaren zeventig kwam behang in een vrije val en werd deze wandbekleding met een verkleinwoord aangeduid: behangetje. Inmiddels is, door Engelse stijlinvloeden, behang een karaktervolle manier om een woning aan te kleden. De schitterende dessins, variërend van uitgesproken tot subtiel en de vele variaties in kleuren en stijlen maken behang tot een interieur item waarmee je goed kunt spelen. Ook interieur verven gaan mee met de tijd en bieden een verleidelijk kleurenpalet. Eén gekleurde of behangen wand in een afwijkende tint of een verrassend dessin kan een ruimte openbreken of knusser maken. Dat spel met vorm en kleur geeft schitterende resultaten. Bij wandafwerking kunt u denken aan decoraties, wandbespanningen, bewerking met beton ciré of decorschilderingen.

GORDIJNEN & RAAMDECORATIE

Gescher & Kemper heeft een groot assortiment raambekleding. In de winkel vind u (wave)gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en shades. De aard van de bouw van uw woning is vaak bepalend voor de keuze van raambekleding. Een jaren dertig woning vraagt om een andere aanpak dan een hypermoderne loft of een tweede huis. Verder spelen wensen als privacy, verduistering en de behoefte aan een rijke uitstraling een belangrijke rol. In het aanbod van stoffen laten wij ons inspireren door kwaliteit en weefstructuur.

Wij werken met merken als: Missoni, Kendix, Dedar, Pierre Frey, Etro, Jab, Ralph Lauren, Christian Lacroix, Nature Deco, Luxaflex en nog veel meer bijzondere merken!

VLOEREN

De basis van het interieur wordt voor een groot deel bepaald door de vloer in uw woning. Wij leveren harde vloeren zoals: PVC, laminaat en parket. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment in vloerbedekking en vloerkleden van natuurlijke materialen, zoals zijde, wol, bamboe, hennep, cactus en brandnetel. Bij de zachte vloerbedekking is er ruime keuze uit hoogpolig en laagpolig. Wij verkopen bekende merken zoals: Fabula Living, Millenerport, Bic, Missoni Home, Bomat, Jacaranda, Designers Guild en nog veel meer! De vloer die u uitkiest zal door ons vakkundig worden gelegd. Kom langs en laat u inspireren.

LICHTPLAN MAKEN

De juiste verlichting in uw woning zorgt voor een aangename sfeer. Licht zorgt er voor dat u kunt ontspannen en heeft daarnaast ook een belangrijke functie voor uw dagelijkse activiteiten binnenshuis. Of u nu wilt relaxen, een boek wilt lezen of licht nodig heeft om goed te kunnen werken. Met een goed uitgedacht lichtplan zijn al uw wensen mogelijk.

Voor het maken van een lichtplan bekijken wij vaak de (ver)bouwtekening. Dit kan bij ons in de winkel of wij komen wij bij u thuis. Wij bepalen in overleg met u waar de verlichting door onze elektriciën zal worden geplaatst. Wij verkopen bekende merken zoals: Catellani & Smith, Quasar, Contardi, Ilfari, Stephane Davidts, Lumiere, Stout en vele anderen.

MEUBELSTOFFEREN

Bij Gescher & Kemper bent u aan het juiste adres voor het (her)stofferen van uw meubelen. Bent u gehecht aan die bijzondere antieke stoel in uw woonkamer of juist dat retro bankstel, dan kunt u deze door ons op professionele wijze laten stofferen. Wij hebben een ambachtelijke meubelstoffeerder die uw gebruikte of beschadigde meubel terugbrengt in de oorspronkelijke staat.

Kom langs in de winkel waar u een prachtige en vooral uitgebreide stoffen- en leercollectie kunt bekijken en natuurlijk uw wensen met ons kunt bespreken. Wij adviseren en inspireren u graag en doen desgewenst vrijblijvend een prijsopgave.

Wij adviseren u graag!

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Gescher & Kemper? Maak dan een afspraak.